دکتر طاهری نیا در جلسه با وزیر علوم: نظام تصمیم سازی دانش بنیان باید مستقر شود

 | تاریخ ارسال: 1402/4/17 | 

رئیس موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی در آئین تقدیر از دست اندرکاران کنگره ملی آموزش هدفمند، مهارتی و نیازمحور گفت: نقد بنده عدم استقرار نظام تصمیم سازی دانش بنیان است که اگر این نظام مستقر شود کار پژوهشگر باید خوب انجام شود، ولی مدیر هم باید حرف پژوهشگر را عملی کند که در حال حاضر شاهد بروز چنین موضوعی نیستیم.

 

به گزارش روابط عمومی موسسه، نشست تقدیر از دست اندرکاران کنگره ملی آموزش هدفمند، مهارتی و نیازمحور، با حضور دکتر محمد علی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر علی باقر طاهری نیا دبیر کنگره و رئیس موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی، دبیران نشست های هجده گانه تخصصی، اعضای موسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی و برخی دست اندرکاران این کنگره در سالن شهدای جهاد علمی وزات علوم وزارت علوم برگزار شد.
دکتر طاهری نیا با بیان اینکه وظیفه دارم از دست اندرکاران مختلف کنگره و دبیران علمی و اجرایی نشست های تخصصی، دستگاه ها، دانشگاهها، وزارت خانه ها، موسسات و همکارانم در موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی تشکر کنم، تاکید کرد: شاید کم توقع ترین کنگره برگزار شده، جمع امروز باشد، چرا که تا پایان برگزاری کنگره هیچ فردی از ما درخواستی نداشته است.
وی افزود: امروز نیز اگر در این نشست هستیم از بابِ حمایت وزیر علوم است. این جمع چه در موسسه و چه در دستگاه ها با تعهد فردی و ملی به موسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی کمک کرده است که صمیمانه از تمامی ایشان علی الخصوص دبیران علمی و اجرایی کنگره آقای دکتر ذاکر صالحی و آقای دکتر دهمرده تشکر می کنم و قدردان زحماتشان هستم.
دکتر طاهری نیا تصریح کرد: وزیر علوم در جلسه رای اعتماد بر اساس شناخت و اعتماد و باورمندی که به نقش اتاق های فکر، کانون های تفکر و منابع داده و آمار داشته اند، فرمودند که بنا دارند برای موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی تکلیف جدیدی تعریف کنند و از مهندسی آمار برای طراحی و برنامه ریزی درست استفاده کنند، باید بگویم که بنده و همکارانم در موسسه هر چند با بضاعت اندک، اما تمام سرمایه و تلاش خود را بکار می گیریم. رئیس موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی ادامه داد: ظرفیت های جدیدی از جمله شبکه متخصصان آموزش عالی را با حضور ۱۳۰۰ عضو ایجاد کرده ایم تا رهنمودهای وزیر علوم را در این راستا اجرایی سازی کنیم.
دکتر طاهری نیا بیان کرد: تصمیم سازیِ دانش بنیان پارادایمی است که نیاز به باورمندی، صبوری و کار سیستمی دارد. به عنوان مثال، از یک سال گذشته موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی به دستور وزیر علوم در بحث برنامه هفتم توسعه با همکاری استادان، کارگروه های متعددی برگزار کرده و وقت مفصلی را به اجرایی سازی هر چه بهتر آن اختصاص داده است؛ چرا که فرایند تصمیم سازی دانش بنیان کاملا مستقر نیست. لذا هر قدمی که برداشتیم مطالعات هم بیشتر کنار گذاشته شد ما فرضمان بر این است که مطالعات به خوبی انجام شده اند؛ بنابراین در صورت وجود هر گونه نقدی پذیرای آن هستیم.
طاهری نیا در پایان گفت: نقد بنده عدم استقرار نظام تصمیم سازی دانش بنیان است که اگر این نظام مستقر شود کار پژوهشگر باید خوب انجام شود، ولی مدیر هم باید حرف پژوهشگر را عملی کند که در حال حاضر شاهد بروز چنین موضوعی نیستیم. دکتر طاهری نیا خطاب به وزیر علوم تاکید کرد: همان اندازه که از پژوهشگران انتظار ارائه پیشنهادهای سیاستی ملموس دارید، از مدیران حوزه ستادی هم بدون مطالعات پشتیبان ارائه هیچ موضوعی را نپذیرید.
در پایان نشست از دست اندرکارن کنگره با اهدای لوح تقدیر و گرفتن عکس یادگاری در کنار وزیر علوم تقدیر و تشکر به عمل آمد‌.

 

کلیدواژه ها: محمد علی زلفی گل | علی باقر طاهری نیا | مهارتی و نیاز محور | مراسم تقدیر | کنگره آموزش عالی هدفمند |

دفعات مشاهده: 237 بار   |   دفعات چاپ: 51 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر



CAPTCHA